Alla inlägg under januari 2007

Av Maria - 7 januari 2007 21:17

Min son har också en mållgan, han heter våvvan.

Av Maria - 7 januari 2007 20:38

Brukar läsa mina vänners bloggar innan jag själv skriver oj, vad segt det gick idag att kryssa mellan sidorna.Idag har i åkt skridskor på sjön igen, grillade korv på bastuverandan. Väldigt mysigt, men lite kallt. Det var 7 minus idag, nästan kallaste dagen på hela vintern. Efter korvgrillningen var vi ordentligt frusna, då gick vi upp till huset och drack varm choklad. Sen myste vi ett tag på storsängen. Ja, just det innan skridskoåkningen plockade vi av granen och slängde ut den.Det var nästan sorgligt ännu en jul slut, när man har barn märker man vad fort tiden går. För man ser det ju på barnen hela tiden! Imorgon är det måndag, en riktig måndag!

Av Maria - 6 januari 2007 12:32

Idag har vi varit ner på sjön och åkt skridskor eller rättare sagt Per och Gustav, jag har lite ont i ryggen och ville vila den. Våran son tillhör det tjuriga slaget, förra året fick vi honom att åka en gång. Han var jätteduktig idag, bra balans och tog sig upp själv när han ramlade. Fast han vill inte åka så länge, nya försök imorgon. Då vill jag åka också, skit i ryggen det såg så roligt ut. Nu ska vi äta lunch och sen bär det iväg till farmor, vi har sån tur så vi ska få middag där!

Av Maria - 5 januari 2007 15:24

Igår höll jag på att bli snuvad på en trisslott, köpte ett frimärke och när jag skulle till och betala så bestämde jag mig för att köpa en trislott också, jag fick pengar tillbaka och frimärket men ingen trisslott. Först tänkte jag inte på det, men sen saknade jag den. Och då blev jag övertygad om att den stora miljonvinsten hade snuvats mitt framför näsan på mig, så faktiskt gick jag tillbaks och sa som det var(inte likt mig), och utan problem fick jag min trisslott. Tillbaks i bilen kan jag inte hålla mig, det är nu jag ska bli rik, pengarik alltså! Rik är jag ju redan med två friska barn , en bra man som älskar mig och jag älskar han, två fasta jobb och villa, vovve och volvo. Ja, till saken.jag bara måste skrapa lotten....en miljon...en hundra tusen....en miljon......en hundratusen....gud vilken tur att jag gick tillbaks för nu jävlar......en hundra....en sjuttifem(med teveruta).....en tiotusen....en tiotusen...en femtio.....det är ju tre extra rutor nu...en hundra.....en femtio.....och en tjugofem....nej, oh,nej! Det blev precis som vanligt. Rik på kärlek men inte på pengar!

Av Maria - 5 januari 2007 15:16

Sov länge, fy fasen vad vi är sega på morgonen när det är så grått och mulet ute. Man vill ju inte ens gå ut någonting, idag har jag inte varit ute iaf. Det gamla vanliga dansa ett varv med dammsugarn´, plocka ur och i diskamaskinen, körde en tvättmaskin, stoppade i torktumlaren en del och hängde en del. Vek den torra tvätten och sorterade in i garderoberna.Bakade en sockerkaka på fm som jag skulle bjuda mamma och Gustav på sedan när de kom till lunch. Jag gjorde pannkaka till Gustav några crepes till mamma och även några vårrullar så att jag också skulle få lunch, övrig mat var det mjölk i.När mormor åkt ville Gustav gå och leka med grannpojkarna, de var även ute på våran gård en stund och halkade omkring, sedan följde Gustav med dem på promenad.Jag har plockat bort lite tomtar idag också, resten följer väl med när vi kastar ut granen, den har börjat barra ordentligt nu! Så den åker nog ut imorgon tror jag.

Av Maria - 4 januari 2007 21:57

Sov länge idag, snabb frukost och försökte komma iväg i tid till fritids. Men det gick inte Axel blev hungrig och sen tänkte jag vad häller jag på med, det är väl ingen bråska vi har hela dagen på oss. Åkte och handlade en sväng så att vi inte skulle komma mitt i lunchen, det var lugnt på fritids de hade bara fem barn! Vi fikade och umgicks i en timme, det var roligt att ses. Axel blev lite ledsen en sväng, han börjar ju bli stor pojke och urskiljer kända och okända personer nu.Sen for vi ut till mormor för att hämta G. han ville inte följa med mej, han var inte klar med mormor. Då tänkte jag okej då spelar roland, han får väl stanna. Men på vägen hem kom jag på att vi lovat farmor att vi skulle hälsa på henne imorgon, pep iväg ett sms till henne om det. Det var lugnt vi fick komma på lördag istället och vi blev bjudna på middag på kuppen, samt att hon får träffa sin son också!Efter middagen gick vi en promenad, det var väldigt halt och på vägen hem började det regna. Efter detta duktiga bestämde vi oss för det oduktiga se en film, heartbreak hotell. Den har vi fått låna av farmor, den var sådär. Några roliga scener var det speciellt från början.Natti, natti!

Av Maria - 3 januari 2007 19:57

Är det onsdag idag? jo, det är det. Man blir ju alldeles vimsig när det är helger mitt i vardagarna. Idag har varit en lugn dag med hemmagöromål såsom tvätt, två maskiner, dammsugning, skött om kaninen lite extra typ tagit bort mat han inte ätit upp, fyllt på extra hö, brytit en grankvist då jag såg att han ätit upp alla barr på den förra. Det är bra att ge kaniner grankvistar på vintern eftersom de innehåller så mycket vatten.Min Gustav var rolig idag, han var inte på hemmahumör mer rännahumör. Då skulle han ringa till mormor, mormor var inte hemma (hon var redan på väg hem till oss), jo han skulle fråga mormor om han fick sova över där. Sen när mormor var hos oss kom han och viskade i mitt öra när hon var på toaletten, vad var det jag skulle fråga mormor om? Jag kommer inte ihåg, sa jag. Du får tänka efter! Så när hon kom till oss i köket igen viskade han i hennes öra. Ja, om du får för mamma så, sa mormor. Och vips så var de borta!Idag har vi varit onyttiga också, ätit pizza till middag och after eight framför andra delen av Gilmore Girls dvd:n. Men gick en promenad också med hunden, då blev jag mörkrädd. Det har jag inte varit förut, men man får massa konstiga nojor för sig när man inte längre har ansvar för bara sig själv.Imorgon tänkte jag hälsa på hos fritidset jag jobbade på alldeles innan jag blev föräldraledig, sedan ska jag hämta Gustav hos mormor och morfar.

Av Maria - 2 januari 2007 22:38

Idag har jag vait med min lillyster och tittat på rean, den var riktigt dålig, bara rea på massa finkläder. Iaf köpte jag mig en fin kjol och lite grejor till Axel och en överraskning till sägerskans lilla mage. En present till en liten prinssessa från två stora prinssessor kan man säga. Väldigt god morotsstuvning gjorde jag idag till middagen bestående av korv och potatis, det är väldigt gott nu med "vanlig" mat efter alla helger.Vi gjorde en intressant observation idag när vi fikade nere på bottenvåningen på coop, ica hade införskaffat kundkorgar på hjul. Dessa drog man efter sig som typ en shoppingvagn, det var väldigt roligt att kolla in människors reaktioner på dessa inovativa ting. Gustav var eld och lågor när vi sa att vi måste handla på ica efter att vi varit uppe på coop, han älgade på som bara den däruppe och tyckte att snart måste ni väl kollat klart. Sedan sprang han före oss och kollade om det var någon vagn ledig och gjorde tummen upp till moster. Vi :) och hade svårt att hålla oss för skratt, sedan körde han rally med vagnen och flingorna vi hade införskaffat för dagen. Smart grej detdär kundkorg på hjul, smart för ryggen. Iaf om man komemr ihåg att lyfta upp den när man ska plocka ur varorna och lägga dessa på bandet, det gjorde inte jag. Kom på när jag var klar med bockandet, att vad håller jag på med, det är väl bara att lyfta upp korgen precis som vanligt. Men då var det redan klart:)Nu ska jag krypa till kojs, har ägnat mig en stund förut åt kommisarie Lynley. Han är lite handsome tycker jag, sedan är det bra skådespel mellan de två utredarna också. Och ofta lite oväntade slut! Fast han borde klippa håret nu, han är lite långhårig!

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards