Alla inlägg under januari 2007

Av Maria - 13 januari 2007 14:59

Här är Affes nya kompis snyggingen Gismo

Av Maria - 12 januari 2007 08:31

Idag drar vi iväg till Härnösand för att uppvakta min lillasyster som tar sin lärarexamen idag, jag är så stolt över dig gumman. Du är så duktig och bra!

Av Maria - 12 januari 2007 08:27

På kvällen igår kom min kompis Sara på besök och hon hade med sig monstret, Gizmo. Men han var inget monster han var så gullig så! Hundarna funkade bra ihop, de lekte lite sen delade vi på dem när vi skulle fika och sedan gick vi en promenad och när vi kom hem fick de leka på gården tillsammans. Så det blev en hel del spring och hopp och studs, så våran gammel hund är bra stel idag, men han tycker nog att det är värt det med tanke på vad kul han hade igår! Ungefär som oss människor vi dricker alkohol, blir bakfulla men det är värt det för vi hade ju så kul eller?

Av Maria - 12 januari 2007 08:17

Hektiska dag igår, det var så mycket att jag inte ens hann blogga. Vi tar det från början, Axel åt friskt under natten och sedan till råge på allt så är han pigg som en lärka mellan 5-6 på morgonen. Då var jag naturligtvis super duper trött, sedan somnade han tack och lov om och klockan ringde 7,30. mmmm...härligt:(Iväg med Gustav på femårs, hem en stund och vänta på farmor. När hon kom tog vi en snabb kopp kaffe och sen bar det iväg till bvc. Vi hade inte varit där på en månad, så vi vägde och mätte och allt var bara bra, han höll sin kurva :) den övre linjen. Sedan tog svärmor och jag en nur på byn, jag gick in på blomsteraffären och förbeställde blommor tills idag, sedan var vi in på begagnat affären, svärmor köpte trästickor och en rulle brunt band. Jag köpte en klänning jag kanske ska ha på en fest framöver. Nästa anhalt var hobbyaffären, min svärmor är ju väldigt pysslig av sig. Men nu bar det hemåt för vi var båda hungriga, restfest stod det på menyn!

Av Maria - 10 januari 2007 22:00

Ja, en kanelbulle har jag ätit idag!Men så här var det att min mamma kom idag och skjutsade Gustav, under tiden gjorde Axel och jag oss redo för en liten inköpsrunda på stan.Vi gick på tiokronors marknad på konsum, det var roligt! Köpte lite onödiga saker som kräm, yogurt och sånt. Men ack vad gott det kan vara. Min mamma skrattade åt mig när jag påstod att choklad är hårdvaluta, och det är alldeles sant om man är laktosintolerant som jag! Fråga min syster! Det finns inte mycket choklad som vi kan äta!Sen åkte vi hem och gjorde lunch, vi köpte en grillad kyckling och färsk grön pasta. Till det tog vi såsen vi åt till laxen igår, ett superrecept från ica buffe´ tidningen. Den såsen kan jag äta till allt, det är typ bara matlagningsgrädde, kantarell/vilt fond, timjan, lingonsylt och lite svartpeppar. Skit gott, det trodde jag aldrig att typ brunsås skulle vara gott till fisk.Sedan var det dags att hämta sonen, lille sonen var trött och somnade i vagnen ute när vi kom hem och då passade jag på att byta bilbarnstol. Gissa hur lång tid det tog ......jo, 1,5 timme. Ibland jävlas det ordentligt!Så ringde min vän Sara, vi hade tänkt träffas innan hon drar iväg söderut igen. Kom idag då tyckte jag, okej sagt och gjort. Jag satte igång att tok stressa ville åtminstone hinna dammsuga och plocka ihop disken innan hon kom. Jag hann det och torka golven, och tvätta två maskiner och vika torr tvätt. Fy fasen vad man kan få raket fart ibland bara man vill. Åh....så kom hon inte...en grej hon skulle göra innan tog längre tid än väntat. Så hon kommer imorgon kväll eller fredagkväll. Längtar för jag ska få träffa hennes lilla voffsing, Gismo. Ni hör ju på namnet, han är säkert ett litet odjur! Men det är bara roligt för han är inte mitt odjur:)

Av Maria - 9 januari 2007 14:39

Känner jag mig, jag funderar om sömnbristen börjar ta ut sin rätt, i natt har Axel bara ätit två gånger. Sedan fick jag sova tills klockan ringde, då ville han ha mat igen!Jag tog en promenad runt sjön efter att jag lämnat Gustav på femårs, det var väldigt skönt men också vädigt halt. Det var tack vare broddarna jag tog mig runt!Väl hemma på min gata mötte jag vår vaktmästare, han tutade glatt i bilen och väckte därmed min bebis, som tittade upp med stora runda ögon!! Men det var roligt att se honom, jag har aldrig mött maken till yrväder för att vara 55+. Han saknar inte energi han, det gör jag för efter promenaden blev det inget mer vettigt idag. Pratade i telefon med mamma, gjorde lunch framför teven och bänkade mig för att titta på första delen av oc på dvd.Inga gardiner idag heller och inget biblioteksbesök inte!Igår var lillasyster här hon kom lagom till bolibompa. Hjälpte mig att läggabarnen genom att läsa saga för Gustav, de valde Mamma Mu gungar. De låg där och små fnissade bägge två, och hade lika roligt och mysigt båda två. Sedan satt vi upp och pratade tills båda somnat, barnen vill säga. Det är härligt att bara kunna sitta så där och småprata, man liksom kommer på vilket bra liv man lever.

Av Maria - 8 januari 2007 11:18

Hade tänkt kliva upp i tid idag eftersom Gustav börjar på förskolan igen imorgon, men så blev det inte när Axel åt friskt inatt samt att även Gustav var vaken, mardrömmar igen. Då har man inte hjärta att väcka sitt barn bara för att man borde komma in i vardagsrutiner igen.Vanlig måndag betyder tvätta, dammsuga och diska. Funderar även på att byta gardiner idag, speciellt i vardagsrummet eftersom där ska jag sätta upp nya gardiner:). Det blir ingen skridskoåkning idag, alldeles blött på isen. Det regnade inatt, däremot funderar vi på att gå på biblioteket......får se om vi orkar röra på oss.

Av Maria - 7 januari 2007 21:31

hi, hi ,hi, ho,ho, ho

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards