Alla inlägg under januari 2007

Av Maria - 27 januari 2007 12:12

Som Axel fick av farmor igår.

Av Maria - 27 januari 2007 11:54

men fortfarande lite kinkig. Soligt och fint väder idag, jag tror vi ska gå ut och åka lite spark efter lunchen. Har lovat Gustav pannkaka till lunch idag. Per är i stan för att klippa håret och titta in på dressman, han ska på tre dagars kurs till veckan, kan vara kul med något nytt att sätta på sig då!Ska montera sparklåda sedan eftersom Pers arbetskamrat kom ihåg att ta med den igår, det var duktigt tycker jag och väldigt snällt att vi får låna den!

Av Maria - 26 januari 2007 18:28

Då lilla bebben hade feber fortfarande när vi vaknade, jag kände att vi ville utesluta öroninflammation. Han har ju inga andra förkylningssymptom, men allt såg bra ut. Han lyssnade på lungorna, klämde lite här och där och tittade i öronen. Axel hade lägre temp på em, men nu har den stigit igen så det blir alvedon till kvällsläggningen.Idag har farmor varit hos oss, skönt med hennes lugn. Farmor och Gustav hade mysigt då de gick en tur på byn medans vi var på vc. De hann med hobbyaffärn´, apoteket, ica och systemet.Sedan bar det hemåt för lunch, jag passade på att göra paj. Thailändsk kycklingpaj, gott i gott gott. Sedan började farmor må dåligt, hoppas att det inte var maten:). Närå hon fick huvudvärk och kände sig varm. Hon hade stickat små tjockstrumpor till Axel, tack gullfarmor! Vi har världens bästa farmor och svärmor vi:) Hon ställer upp i vått och torrt. Tack för att du är just du.När farmor åkt och Axel somnat och Gustav gick ut för att leka med grannpojkarna fick jag ett ryck, dammsög, torkade golven, satte igång tvätt- och diskmaskin.Efter allt det var det gott med tacos. Oj, nu ringde min syster hon håller på med sitt examensarbete. hon vill att jag ska leka fröken med röd penna och korrigera stavfel och meningsbyggnad och sånt, jippi roligt fredagsnöje. Men okej då det är ju för min lillasyster, iaf fram tills Let´s dance det har jag tänkt se idag!

Av Maria - 25 januari 2007 21:56

Kanske, kanske jag hoppas det....bara 38 grader när det var dax för sänggående. Men han var trött och grinig fortfarande, det värsta som finns är när ens barn är sjuka. Då är iaf jag en hönsmamma, sover dåligt, tittar till dem ständigt, tempar ofta, trugar med mat och dryck. Ja, listan kan göras lång. Sen när barnet är pigg och kry igen, då är jag helt slut:)Idag har mormor varit med gnällspiken och Gustav och jag åkte till frisörskan, handlade och tittade in på en skoaffär. Men de skor vi ville ha var naturligtvis utplockade i storlek, en ny kumoistövel till G.Allt som allt tog det nog två timmar, så länge har jag aldrig varit ifrån min bebis. Jag sprang fram till vagnen och plockade upp honom och vi kramades. Det hade gått bra för mormor, de hade kommit på ett nytt sätt att gunga vagnen och då var han nöjd.Jag blev inte riktigt nöjd med klippningen, den här gången. Den ser hackig ut!!Nä, nu ska jag gå och tempa min bebbe och sen kanske man får sova lite eller kanske inte för han har ätit så lite idag....tur att örontermometern finns, då kan man tempa utan att de vaknar:)

Av Maria - 25 januari 2007 11:46

han har fortfarande feber, och är kinkig och dan´.Jag har pratat med mamma och hon kommer hit och hämtar Gustav som ska til frisören idag på em.Imorgon kommer fammen´ och hälsar på, det blir bra för Gustavs skull också mamma och lillebror är inte så roliga just nu.

Av Maria - 24 januari 2007 16:20

Vet du vad han har gjort nu, det är sopbilsdag idag! Så igår kväll knöt jag ihop blöjpåsen och Per knöt ihop påsen med hushållssopor, vi ställde det i hallen och Per ställde skorna för och väskan på den andra sidan. Imorse när Per klev upp möttes han av en syn man inte trodde var möjligt med en hund som är nio år. Blöjpåsen var orörd:) men den andra påsen var utspridd över hela vårt hallgolv, och han har säkert mumsat i sig en massa konstigt. Jag hörde Alfons vid femtiden han gnällde och höll på, men jag tänkte "är han redan kissnödig, det är ju en timme tills Per stiger upp, nej, jag orkar inte!"Men det visade sig att han var törstig, för när Per tog bort grinden, som vi numer alltid ställer för köket efter limpätning och diskning och allt jävelskap, sprang han direkt till vattenskålen och drack. Ja, vad ska man säga! Nej, han får tillräckligt med mat den som undrar över det, för han är inte smal direkt. Affe har istället anlag för att bli rund och go´, nej, då är det mer att han är uttråkad, men mitt i natten!!!

Av Maria - 24 januari 2007 16:13

Min lilla bebis har feber, troligen är det en tand på gång för han är inte särskilt snorig. Han är gnällig och pipig och stoppar gärna in en hand in munnen, dreglat har han gjort länge. Han sover nu, jag har också legat och vilat en stund på em. Sov oroligt inatt, Gustav storebror han är duktig han leker på sitt rum alldeles brevid oss när vi vilar. Han skulle egentligen vara på förskolan idag, men man drar inte gärna ut en bebis i -12 grader. Igår hämtade min man ut ett klädpaket från rowells till mig och den kartongen har G. lekt med hela dagen. Han var även ut en sväng men det var inge´ roligt själv sa han.Jag pratade med min kompis Lena på telefon på morgonen, de hade tänkt komma och hälsa på oss idag. Men det gick ju inte när lillen var hängig, men det var roligt att prata om ditten och datten. Det är inte ofta vi pratar!

Av Maria - 23 januari 2007 18:10

Gud så skönt lillen har bara ätit en gång inatt och sen väckte han mig klockan 7 och sen somnade han om, jippi! Vi sov ända till 8,30. Tog en lugn skön morgon, eldade i kassetten, drack te och läste tidningen ända fram till lunch gick jag i pyjamasen. Sen gjorde vi ett ryck och klädde oss, dammsög, diskade och drog igång tvättmaskinen samt hämtade in ved. Förberedde lite inför middagen, kokade broccolin och stekte baconet till gratängen. Strax före två kom Gustav med mormor, vi fikade pratade och bläddrade i en katalog. Sedan gick vi upp till datorn och surfade lite, mamma behöver en ny bil, eller rättare sagt en bättre begagnad. Så skrev vi ut inbjudningarna till festen och letade adresser på eniro, mamma tänkte posta dem imorgon!Gustav och Per har åkt och handlat och ska hämta ut ett paket till mig. Ikväll är det teve som gäller Ugly Betty och Greys anatomy.

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards