Alla inlägg den 26 april 2007

Av Maria - 26 april 2007 21:11

Hade jag ju också idag kom jag på, det var en mamma på Gustavs avdelning som ringde om en händelse mellan våra pojkar som jag anser var utagerad för länge sedan. Men oh, hon var så orolig så! Jag hade fullt sjå med att inte bli arg, många föräldrar ställer till bekymmer för sig själv när de ska lägga sig i "alla" förehavanden mellan barnen. Som om vi vuxna aldrig är oense??? Trött, trött... detta kommer att sluta med att ingen vill leka med hennes pojke. Men det kan man väl inte säga till en sån mamma eller? jag höll god min, men min mamma som var här då gick ner på nedervåningen för hon hörde vad det var frågan om. Samt att vi pratat om den här händelsen när det hände.


Det kändes som om hon ville ha en förklaring av mig varför min pojke gjort si och så mot hennes pojke. Hur ska jag kunna det, när det hände på förskolan och jag var då inte där när det hände. Och hon är även en sån mamma som tror att hennes lille guldklimp minsann inte "gör " något. Det vet väl varenda förälder som har lite folkvett att ungar är ungar, och tänker inte så noga igenom alla beslut innan de agerar. Så nu har jag pratat klart om det, nu har jag slutat tänka på det för det är hon som har problem inte jag. Eller problemfri är vi ju inte men inga såna problem som hon har iaf!

Av Maria - 26 april 2007 20:55

Har jag skaffat mig idag, det känns bra. Klippte lite kortare bak och behöll lite längd på sidorna, frisören var inspirerad av en bild på fru Beckham (hi, hi).


Mamma passade pojkarna, de hade riktigt mys med busungar idag. Körde nog slut på Axel för han sov 1,5 timme i vagnen ute sedan.


Fick inte tag på min moppe idag, han är ju på semester i kina. Men enligt min man så är det någon slags strejk nu också (jag har inte läst tidningen idag), för tydligen var det rena turen att Per kom hem igår. De som skulle till Göteborg fick åka hem först på em idag.


Blev uppringd av en studievägledare idag från mittuniversitet, vi pratade om min eventuella tidigarelärarexamen. Hon tyckte att jag skulle läsa lite mer poäng till hösten, så trodde hon inte att det skulle vara något hinder. Så nu har jag ringt en super trevlig tjej på antagningen, tänk att man kan stöta på så trevliga människor. Hon ändrade mitt första hands val till läs-skriv och matematik inlärning ,specialisering 30p. varav jag inte ska läsa matte delen som jag ju redan har. Så 15 p ska jag försöka läsa till hösten, om jag kommer in!! Det är dubbelt så mycket mot vad jag tänkt, det går säkert bra jag tycker ju om att läsa.


Axel fortsatte ju att sova efter mina telefonsamtal så då påtade Gustav och jag i urnorna vid bron, knäpper på resultatet imorgon om jag hinner.


Nu ska jag gå och planera klart mulle, ska bara skriva ihop lite stöd anteckningar. Jag hinner ju inte det imorgon eftersom jag ska träffa mina kära kollegor för att fira två 40-åringar, det ska bli kul!

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards