Alla inlägg under juli 2007

Av Maria - 31 juli 2007 19:24

Axel och jag varit hos svärmor och ätit lunch sedan for vi in till stan, vi var på hälsokost(loppfrön, te och magnesium). Torget - potatis. Lindex - skjorta och tröja till Gustav. Krabat - present till Gustav och maraccas till Axel en gul han bara älskade den (tur att den "bara" kostade 15 kronor till skillnad mot allt annat där.)


Innan svärmor stannade jag till på gottgruvan och köpte lite till godispåsarna inför lördagens kalas.


Per hittade cykel till Gustav idag på team sportia, vi hade tänkt köpa på biltema. Men den var treväxlad och det var vi inte så förtjust i, den på team sportia var 0. Så det blir den.


Nu ska jag gå ner och baka chokladbollar och sedan blir det midsommer, om jag hinner blir det en tur runt sjön. (tidsoptimist)

Av Maria - 30 juli 2007 14:02

Han har kunnat klättra upp i soffan i vardagsrummet, men idag klättrade han upp på toastolen. Jag höll på att borsta tänderna och hade han där hos mig, hux flux hade jag tappat honom ur synfält. Jag blev så paff när han stod på knä på toalettstolen. Han är verkligen en annorlunda bebis jämfört med Gustav som var så lugn. Axel är överallt, överallt....

Av Maria - 30 juli 2007 13:54

Har än så länge blivit:


  • Tvättat
  • Plockat hallon och de sista jordgubbarna för säsongen. Tog bort nätet över!
  • Diskat
  • Rensat i den sista etagelådan och lagt dit tidningspapper och bark äntligen!
  • Skrivit matsedel och handlarlista

Nu ska Axel och jag åka och handla så att jag kan baka bullar ikväll. Ska försöka övertala min man till en promenad runt sjön efter middagen(om det är väder).


Känner mig duktig faktiskt, allt har gått flygande fort och hur enkelt som helst. Tur att man har såna dagar också.


Dagens duktiga : Jag har anmält mig och Per till bröllopet!!!!  Nu är det till att komma ihåg och betala in kuvertavgiften, kanske måste göras ikväll redan så att det inte glöms bort. 

Av Maria - 29 juli 2007 20:02

var ett väldans roligt jippo, ja om man är jakt och friluftslivs intresserad vill säga. campingen var i enklaste laget bajamajor och ett ställe med rinnande vatten. Marknaden var ganska enkelriktad om man säger så. Men uppvisningarna var jätte intressanta, jag har sett Jocke Smålänning skjuta vattenmelon och gurka och salladshuvuden och kål. Blandsallad kallade han det för. Ja, kort och gott han var en jäkel på att skjuta prick!


Men vi hade allra roligast på kvällen, det var typ ett öltält och dans på en loge. Vi hade himlans kul med Ständut blakk(jag tror de stavar så), de var bra. Billigt blev det med alkoholen till mig också jag drack tre - fyra små glas vin sen var det nog för mig. Jag är väldigt lättpåverkad, vi träffade trevligt folk från Ånge som vi partade med. På lördagen var både Per och jag väldigt trötta och ville bara åka hem, men Hasse hade ingen bråska.


Det hade fungerat bra för mormor och morfar att vara barnvakt, Axel hade varit svår att få och sova på fredagskvällen. Men vi hade svårt att få honom att sova på lördagskvällen vi också, jag tror han somnade runt 21,30.

Av Maria - 29 juli 2007 19:53

han har stuckit på semester med sin kusin Victor och mormor och morfar, och de tog min favoritbil med sig. Nämligen min volvo.


Jag har haft frossarhelg i helgen käkat godis, chips och idag har vi ätit pizza till midag. Så nu är magen stor som om jag var i femte månaden!!


Inte mycket nytta idag inte, tvättat en maskin och cyklat milrundan. Jag har förresten hittat en ny milrunda så att jag inte behöver hålla på och korsa E4:an och järnvägen. Väldigt mysigt att cykla omkring och glo in på nya trädgårdar och hus, man får alltid så många ideér.


Min man brukar ju gnälla på att vi inte längre får någon reklam i postlådan (det är för att jag har satt dit "ingen reklam tack, men gärna ikeakatalogen"), men jag tycker det är skönt att slippa höra honom - kolla en sån här skulle man haft eller en sån vill jag ha. Jag ska tipsa honom att börja cykla istället man får minst lika många nya ideér då som av reklamen och som bonus har vi spart in några träd.


Yngsta sonen har fått sin sjätte tand, för ett bra tag sedan såg jag idag när han åt lunch. Vi har haft full koll på ett annat ställe ,där det inte ens har spruckit fram någon tand ännu.

Av Maria - 26 juli 2007 15:04

Av regn som Gustav sa, efter lunchen bar det iväg till vår badplats. Det var ju så fint väder, men när vi kom fram drog stora svarta moln ihop sig. Och efter ett tag kom en stört skur, det var ingen liten skur heller. Gustav som var nybadad började hacka tänder, så vi plockade ihop packningen och promenerade hem i regnet. Vi såg ut som dränkta katter, in i duschen med allihopa så att vi blev varm igen. Sen fikade vi och nu sussar Axel så gott så. Fm ägnades åt packning, Per och jag ska ju åka till Åre imorgonbitti och pojkarna ska till mormor och morfar.


Det var ett roligt uttryck Gustav hade iaf, nerspöade! Det blev som ett helt äventyr.....

Av Maria - 25 juli 2007 11:28

jag fått tomater, gröna små tomater på min tomatplanta ute på altanen. Blev genast lite piggare och gladare:)

Av Maria - 25 juli 2007 11:03

jag känner inte för att göra någonting, trött också. Har iaf passat på att duscha när Axel somnade, han vaknar prick 6,10 varje morgon nu (suck, jag är inte av det morgonpigga slaget. Jag önskar jag vore morgonpigg!). Gustav slog till med sovmorgon sov till kvart i åtta.


Har läst ut Kristinas bok gravidchock nu på morgonen, den var sådär tycker jag. Nä, man kanske ska vika lite tvätt så har man gjort lite nytta iaf.

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards