Alla inlägg den 4 februari 2008

Av Maria - 4 februari 2008 20:48

För då händer det iaf oväntade saker. Dagen idag blev inte som det var tänkt, Gustav kunde inte somna igår och sprang ideligen och kissade. Vid tolv sov han fortfarande inte och då slog det mig att han hade klagat på ont i ryggen tidigare under dagen. Per fick ringa sjukvårdsupplysningen, jo det lätt ju som urinvägsinfektion. Ge han alvedon så att han får sova och ring vc imorgon. Sagt och gjort han somnade och sov till halv åtta, kan fick kissa i en burk och vi fick läkartid 10,15. Nej, allt såg bra ut inga orenheter, men de skulle skicka på odling för säkerhets skull.


Jag tror att Gustav har gjort B på toaletten 7-8 gånger idag så nu har jag handlat hem annat att dricka eftersom han inte vill ha blåbärssoppa mer, det blev cola och Festis och tranbärsjuice. Axel verkar bra iaf han har ätit bra idag.


Men jag har inte som planerat jobbat idag, vi gör nya försök imorgon då ska jag skjutsa in barnen till farmor i stan. Har ett viktigt möte på jobbet imorgon så det skulle kännas bra om jag kunde komma på det, sen har vi apt på kvällen också så jag slår till med en rejäl arbetsdag när jag ändå håller på.


Har varit duktig idag och ringt telefonsamtalen jag skulle ha avverkat i fredags iaf.


Tack snälla farmor för att du är världens bästa farmor.


Axel försöker säga farmor nu det låter som något mitt emellan pappa och mamma. Andra ord han säger är(förutom mamma och pappa) KAKA, soppa(nyponsoppa), tutte(nappen), Gustav, Festis, macka, jacka och katta. Det är inte rent så klart utan på hans egna sätt. Men vi förstår honom när han säger dessa ord :)

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards