Alla inlägg under mars 2008

Av Maria - 10 mars 2008 20:19

Han blev knuffad på badet och ramlade i golvet, blev ledsen och ville inte äta så personalen ringde mig. Det var bara att släppa allt och fara...men det var ingen fara med Gustav. Jag valde att åka hem med honom och avvakta, han var hungrig och vi fikade och han klagade inte på någon huvudvärk eller liknande. Vi åkte en sväng på hobbyaffärn´innan vi hämtade Axel vi köpte halsband pärlor och Gustav ville ha glitter. Jag letade efter brevpapper men han hade inget, jag fick nämligen brev av Pers brorsdotter idag så jag ville skriva på något fint. Trevligt med handskrivna brev det är inte ofta nu förtiden.


Per hämtade mamma sin och den nya vagnen innan han kom hem. Så medans jag lagade middag satte Per ihop vagnen, jag har inte bestämt mig för om den är bra eller inte........Ingegerd hade sytt byxor till Axel så fina så :). Han var trött idag sov innan sju med mycket spagetti och köttfärssås i magen, jag tror att han åt mer än mig.


Axel är ledig imorgon med farmor för jag ska jobba långdag 9-18,30 vi har ett slags föräldramöte under em imorgon och jag tyckte att 8,30-16,30 var i häftigaste laget för lilleman den andra dagen efter lovet, men Gustav får gå förskoleklasstiden imorgon. Snart är det lov igen...skönt med sånt som avviker i vardagen ibland.

Av Maria - 9 mars 2008 12:10

Det var helt fantastiskt att få se dem live, deras ljusshow förstärkte även låtarna, pulsen ja allt!!


Men en reflektion som jag gjorde var att hallå jag håller på att bli gammal, när det var lite lugnare musik plockade alla fram sina mobiltelefoner och lyste med så som vi gjorde med en tändare när jag var tonåring....ha,ha jag tyckte det var häftigt....


Nu ska Per och jag gå en promenad sedan luncha och efter det åka ut till pojkarna, vi är bjudna på middag i Långsjön :)

Av Maria - 8 mars 2008 14:10

och naturligtvis finns det många fler. Men jag väljer att lägga upp den här bilden på mig själv gravid med Axel på internationella kvinnodagen.....


Ha en bra dag alla kvinnor :)

Av Maria - 8 mars 2008 13:53

jag ska på konsert med kent...da,da.,da,da,da,da......det ska bli så kul att få se dem live det har jag aldrig gjort. Per funderar på att ta med sig pelton hörselskydden med radio i och lyssna på friidrott, så han är inget större kent fan men vad gör man inte för sin stora kärlek, jag skulle göra det samma för honom så klart....

Av Maria - 8 mars 2008 13:46

Var lite trött i slutet på veckan, har jobbat en hel del extra den här veckan när Per har varit hemma med barnen. I fredags var Gustav och farmor på bio och sedan blev vi bjudna på middag, ja, vi vet om att vi har en himla tur:)


Vagnen, den rätta hoppas vi är nu i Ånge. Så på måndag kanske vi kan hämta ut den.


Axel har sovit oroligt i natt, inte varit ledsen utan bara vaken lixsom. Per har varit med honom, jag har också sovit dåligt ont i magen har jag haft.


Igår kväll såg Per och jag filmen som var på femman, någon science fiction med Tom Cruise. Den var spännande tyckte jag (ehh, jag stod upp i bland jag kunde bara inte sitta still i soffan...), Men Per tyckte inte den var så bra.


Axel sover nu och Gustav är hos grannpojkarna, jag har packat en övernattningsväska eftersom pojkarna ska till mormor och morfar och plockat fram kläder jag ska ha sedan.....fööööör......det är idag som jag och Per ska på KENT...jag är väldans förväntansfull. Det vara meningen att Per och jag skulle på resaurang och äta men vi hade svårt att enas om vart vi skulle gå och hux flux blev jag snål och sa vi kan väl sno ihop något smarrigt hemma istället då och så fick det bli. Efter att vi lämnat pojkarna ska vi åka och handla och sedan laga mat tillsammans.

Av Maria - 5 mars 2008 20:35

det för det var fel vagn, Per ringde företaget så han har redan postat den rätta idag. Så nu måste vi skicka tillbaks den felaktiga, men företaget betalar den blundern´, så spionthrillern fortsätter.....


Gustav är hos mormor de ska på luftkuddeland imorgon. Farmor har varit på besök här hos pojkarna idag, jag har jobbat länge stängde förskolan idag.På jobbet var vi ute på em och rotade fram snickarbänken som var längst in i ett hörn, så tog jag hem virke till min man så att han kan använda dyr sågen sin :)


Har just kommit hem efter en liten promenad, jag har varit lite lat i veckan och inte promenerat på min lunch eftersom förkylningen inte velat släppa. Men nu kan jag nog inte skylla på den längre!


Har vunnit två auktioner på tradera här i veckan, två tröjor till Axel(lego) för 30 kr och idag en fleccetröja med passande väst 52 kr(den blev lite dyrare än jag tänkt men det var samma säljare så då blir det billigare frakt:)


Nu ska jag hänga en maskin tvätt och sedan se Greys anatomy, känner mig trött så det blir sova sängen direkt efter.

Av Maria - 4 mars 2008 21:07

Vilket väder och vad skönt det är med en hemmapappa, han tvättar, lagar mat och diskar och barnen är nöjda och glada när jag kommer hem. Idag jobbade jag inte så länge så vi fikade en snabbis och sedan for vi till en pulkabacke. Gustav är mycket piggare idag han har inte kräkts men varit på toa en gång på fm.


När vi åkt oss less så for ci och tvättade bilen, det var mycket behövligt!


Per lagade middag och jag ringde syrran och hörde om hon skulle simma. NJa sa hon men ångrade sig. Såvi träffades kvart i sju på badet och simmade tills armarna inte orkade mer, lång bastu och sedan syndade jag genom att åka på macken och köpa smågodis för 8,50. FAn, fan, fan jag som inte skulle äta godis förrn´till påsk. Men gott var det.


Träffade en gammal skolkamrat på macken som jag inte sett på år och dar trors att vi bor så nära, det var roligt! HOn fråga om jag hade kontakt med några andra klasskamrater och berättade lite kort om sitt liv nu! Jag tyckte det såg ut som hon mådde verkligt bra.

 Vagnen är nära nu avin är postad till oss och vagnen befinner sig i Ånge, det är som värsta spionthrillern :)


Näpp förberedda morgondagen!

Av Maria - 3 mars 2008 21:12

Nu kräktes han igen.....eh, jag tror att jag ska gå ner och tvätta nu.....

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards