Alla inlägg under augusti 2007

Av Maria - 16 augusti 2007 22:07

Och barnens husbesök. Lite småplock på ikea och födeledagspresenter inhandlades till ett barnkalas på lördag. Gustav köpte en radiostyrd bil för pengar han fått i födelsedagspresent.


Efter middagen var det tänkt att vi skulle åka och titta på en katt, men vi fick främmande som uppvaktade både Axel och Gustav. Tänk att min yngste fyller ett snart. Kanske var det meningen för nu ikväll hittade jag en annan katt som var ännu gulligare, det var så sent så jag skickade ett mejl får vi se om det är någon kvar.

Av Maria - 15 augusti 2007 21:41

De har varit på hockey, Axel fick feber nu på em. Men när jag la honom såg jag en ny tand på gång, hoppas att det "bara" är det och inte en rejäl förkylning!

Av Maria - 15 augusti 2007 13:05

eller det var igår kväll vi kom hem, men middagen blev sen och barnen skulle badas och duschas och så var det morden i midsomer (som jag inte ville missa).


Vi har haft det kanon hos Pers pappa med sambo, god mat och även ett  djurparksbesök. Vi har hunnit hälsa på Pers äldsta bror med familj och hans farbror med familj.


Min förkylning är bättre, men nu är Axel förkyld så han har varit vaken en hel del i natt.


Idag är vi hemma och landar liksom tvättar lite och donar på. på lördag ska vi ha kräftskiva så vi håller på och funderar vad vi ska bjuda på(ja, förutom kräftorna då)??

Av Maria - 10 augusti 2007 20:39

Har jag varit idag, gnällig på mina barn och lagt på luren i örat på min man (det har jag aldrig gjort förrut, han fick ett sms-förlåt senare). Tålamodet har varit så kort idag, har inte orkat med någonting. Har inte gjort någonting på hela dagen (förutom att ta hand om barnen då med matlagning och omvårdnad), lite piggare nu ikväll.


Vi var ner på cafe´t och åt middag, Gustav åt upp hela sin portion. Mina kräftstjärtar smakade lite konstigt, så jag åt inte upp alla. Pers räkmacka var dock väldigt god! Per drack tre öl, Axel sov, jag körde så jag drack kaffe och Gustav fick en glass efter maten.


Sen när vi kom hem började vi packa och det är bara yterkläder kvar och Axels mat. Så imorgon dra vi iväg på några dar, ska bli skönt med miljöombyte!

Av Maria - 10 augusti 2007 10:23

Gällande min förkylning, rejält opigg idag. Jag håller på att få spunk på min lille idag 11 månaders pojk, han vaknade klockan 4 imorse och höll sig vaken fram till sex. Sov sedan till åtta, vad är det för larv! Idag är han på riktigt bushumör river och klättrar överallt (varför är det alltid så, när man inte är så pigg?), Gustav har övergett sin tråkiga gnälliga mamma för grannpojkarna som verkar vara hemma idag(tack och lov?).


Jaha idag ska jag packa....ehhhh...ja, ja ikväll kanske. Kan ju inte påstå att jag har lust att åka bort och vara trevlig och social, planerna är nämligen så att vi ska åka till barnens farfar och Vivianne imorgon, vi får avvakta dagen känner jag. Men något positivt iaf Jag har inte feber!

Av Maria - 9 augusti 2007 21:39

Tradera, det kan nog bli en vana det om det funkar så bra som detta gjorde. I söndags gick budtiden ut och jag vann för en spottstyver, idag fick jag boken hem i brevlådan(frimärkena ostämplade som en bonus antar jag). jag köpte en bok till syrran som inte gick att få tag på genom bokhandel, "sedan du fött" heter den. Jag tyckte den var nyttig läsning för mig när jag väntade mitt första barn (jag fick låna den av en en väldigt snäll kollega). så syrran var hit och hämtade den ikväll, efter hennes på standag. Imorgon jobbar Per sinsista arbetsdag på tre veckor, som vi har längtat efter hans ledighet. Han har ju bara haft en veckas semester än i år! Så imorgon ska vi fira med att äta ute på ett cafe´ med ypperligt goda matiga smörgåsar. 

Av Maria - 9 augusti 2007 10:17

äntligen, känner mig dock lite matt ännu och en fullkomligt onödig hosta har dykt upp.


Dagens sysslor stannar på riva ur sängkläderna, dammsuga och mathållning då. Men det blir enkel mat varma mackor med nyponsoppa till lunch och vårrullar med nudlar till middag.


Snipp snapp snorum, länge sedan man hörde något med Tone Norum!

Av Maria - 8 augusti 2007 19:33

Svärmor ringde på fm och undrade hur det var med oss(bekymrad över Gustavs fot så klart), när hon hörde att jag hade feber kom hon som ett skott och tog hand om barnen. Tack min snälla bästa svärmor! Hon tog barnen med sig bort till badplatsen, Gustav badade och de åt glass. Jag låg på soffan och slötittade på teve, nickade till lite då och då. Febern har skjunkit iaf, men är långt ifrån pigg.

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards