Alla inlägg under juni 2007

Av Maria - 10 juni 2007 20:32

går fort. Nu har vi avslutat mullen, det har varit roligt men det är också skönt att det är slut. Optimistisk som man är duschade jag och gjorde mig iordning innan mulle (undrar vad mammor och pappor tror om den makeade mullefröken två gånger i följd?), men det var så varmt så det var bara att börja om när man kom hem. Ja, vi kom iväg till tre iaf och vi kom inte sist till festen heller. Bilresan gick ypperligt då Axel sov hela vägen, festen var bra. Vi satt vid långbord ute i trädgården och det var precis som en sommarfest ska vara = god mat, sol och mygg!


Det blev ganska sent igår, så imorse när Axel vaknade som vanligt klockan sju var man som en död sill (men jag hade ju fått världens längsta sovmorgon igår ända till 9,15, så det var min tur att kliva upp). Frukost hos Pers snälla storebror med familj, tack Jimmy för att vi fick låna ditt rum. Åkte vi til kyrkogården med lite blommor och vattnade gravarna. Sedan ett besök på dollar för att fylla på strump förrådet, det var Gustav som var i akut behov och det var till honom vi hittade minst. Ja, ja Axel och jag har bra iaf. Får försöka hitta på stan åt G istället.


Vi hade sån tur att vi fick god lunch hemma hos Pers pappa med sambo Vivianne. Vi pratade ikapp "vad som senast hänt", eftersom det var ett tag sedan vi sågs. Axel var jätte go´ med farfar och vivianne!


Axel sov nästan hela hemresan, vi skruttade omkring lite när vi kom hem och åt en lätt middag eftersom vi skulle på studentfirande. Bytte om och promenerade iväg. Jag tror att student Maria gillade sitt halsband, vi fick god mat (Känns som om vi ätit hela helgen!) och efterrätt. Och hör och häpna jag drack en stark öl och tyckte det var gott?? Jag måste ha varit törstig och det är så sällan jag dricker att jag blev ju berusad på den också, tack och lov försvann den känslan fort iaf.


Imorgon ska vi plocka ihop packning, tvätta lite , städa lite och handla lite eftersom på tisdag ska Gustavs femårsavdelning hälsa på, det ska bli kul. Gräsänka blir jag också ända fram till onsdag då Per åker på datakurs till Umeå. Men mamma kommer och hjälper mig på tisdag, hon är snäll hon!

Av Maria - 8 juni 2007 21:50

Jag gillar att hänga tvätt ute när solen skiner så varmt och tvätten är sval och skön och luktar gott mot händerna. Konstigt jag måste ha någon slags fascination av tvätt, för jag tycker mig minnas att jag skrivit flera inlägg om just tvätt/tvättning/tvättmaskiner o.dyl


Iallafall är det sommar när man hänger tvätt ute på tork i ljumma sommarvinden.

Av Maria - 8 juni 2007 21:42

Och det är min äldste son också, vi lyssnar ofta på cd- skivorna i bilen om mamma mu och kråkan. Igår när vi skulle åka in till stan sa jag - oj, nu ska vi skynda oss ner till bilen och åka in till stan. Och då säger min busunge - jaha, ska vi åka till sandviken ( alla som lyssnar på mamma mu och kråkan vet att det är "stan" för mamma mu). Nä , min lilla busunge. Sandviken är inte "vår" stad det är mamma mu´s stad. Våran närmsta största stad heter....Oj, vad jag blev full i skratt. Men det får man ju inte visa, det var ju allvar för honom.


Annars idag har vi haft mormor här och vi har gått runt sjön och lunchat ihop. Axel långsov på em, så jag och Gustav planterade och rensade ogräs. Sedan sprang han över till grannpojkarna och då tog jag fram trimmern.


Vi är hundvakt åt stövaren focus nu ikväll och imorgon fm.


Nu ikväll har jag strykit kläder till femtioårsfesten imorgon och planerat för den sista mulle träffen. Jag har gjort en tipspromenad!


Nu ska jag gå ner och packa ihop det sista och sedan hopp i säng.

Av Maria - 7 juni 2007 21:37

altanen och isolering och någe´skivor som jag inte kommer ihåg vad de heter. Vi sponsrade byggmax. Det hade jag bestämt att när vi fick moppepengar skulle jag handla altangolv. Så nu känns det himla kul att altanen snart är klar. Golv och lister och hemmabygget med soffan så....

Av Maria - 7 juni 2007 21:22

Enligt min son snart sex år. Det var så här att jag bad min man gå upp och byta om från snickarshorts till något annat eftersom hans mamma med sambo skulle komma på middag. När han kom ner retades jag med honom och sa - Nämen hej, dej känner jag inte igen. Vad heter du? Per fnös till svar och min äldste tittade konfunderat på mig och sa - det ser du väl att det är pappa och dessutom känner jag igen mobiltelefonen. Hi, hi det tyckte jag var fyndigt sagt.


Övrigt igår hade vi en trevlig middag, vi grillade och åt rabarberpaj ute på altanen. Nu inatt som var sov Axel tack och lov, det behövde hans mamma och pappa.


Idag har vi varit på stan och handlat studentpresent och jag har lyxat och köpt biljetter till robert Broberg som kommer i oktober hit. Jag ska bjuda min mamma, för hon ställer upp så mycket på oss. Håller även på att leta en liten bordsfontän, det är min dröm ute på altanen! Har suttit två kvällar i rad vid dators och letat, och så finns det en på rusta som duger gott och väl för 199 kr, suck! Annars är jag sugen på en som kostar 600 kr + frakt 190 . He, he det blir nog inte den. Jo, förresten om den på rusta inte finns blir det nog den.


Axel har också varit rolig idag. Vi var upp för att byta blöja och jag pratade i telefon med mamma (byta blöja med en hand går inte nu längre), så jag satte ner honom i hans rum. Han har en spegelvägg där och då kryper han fram till den och vinkar till sig själv, min gullunge han är så söt. Annars är det bara att resa sig upp mot saker som gäller nu, mamma vaktar :) så gott det går.


Gustav hade sista dagen på förskolan idag, han fick blomma av fröknarna. Men de kommer hem till oss som avtalat på tisdag, det ska bli kul. Jag har rensat ogräs och jordförbättrat idag när Axel sov.


Vi firade på mcdonald´s idag att sommarlovet har börjat, vi åt den där nya med kycklingfile´jag tyckte den var skitgod och väldigt mättande. Per och Gustav köpte glass också, jag fick isglass när vi kom hem. Nä, nu måste jag ut och vattna mina nyplanteringar och mata nanninen.

Av Maria - 5 juni 2007 15:21

Min moppe. Den affärn´var avslutad på en kvart, från att vi talat med varandra i telefon till "moppensåldhandslaget". Men min pärla ska fortsätta rulla i krokarna iaf.

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards