Alla inlägg under maj 2007

Av Maria - 21 maj 2007 19:51

Jag har fått kontakt till slut och nu verkar allt ordna sig med moppen.


Morgonpigga pojkar imorse, farmor har varit hos oss idag. Hon har myst med pojkarna, hon hade med sig Frejas dopklänning. Den är så vacker! Mamma kom och hämtade den och betalade Ingegerd för allt arbete, Farmor tyckte det var roligt att sy dopklänningar så hon funderar på att göra några till och sälja dem på blocket.


Gustav hjälpte mig att göra lunch idag, han var rolig också när han sa till mig att kolla på bebisen när han gick på toaletten när vi satt och drack kaffe mamma, svärmor och jag. Då tyckte han tydligen att jag inte hade full koll på Axel:). Kanske har det att göra med att Axel ramlade på munnen idag på fm och fick fläskläpp under ett krypförsök, han försöker ju krypa som en apa han, på händer och fötter!


Innan middagen gick vi på en kort promenad till lekparken. Imorgon har Gustav sjörövarfest på femårs, de har byggt ett skepp av papiermache tillsammans. Nu har Gustav inte många veckor kvar inom förskolans trygga väggar, hua min lilla pojke ska börja sexårs!

Av Maria - 20 maj 2007 20:57

Är ju väldigt lång, så jag hoppas att han tittar in och läser den här historien från tjuvlyssnat.


Kille ~25, cirka 2 meter lång, står med en kompis framför den fullsmockade bardisken och väntar på sin beställning. Plötsligt tränger sig en kortväxt kille in bredvid dem.
Kille ~25: Sluta trängas är du snäll.
Kortväxt kille (med bestämd ton): Du! En sådan skjorta som du har på dig, hade jag för ett halvår sen.
Kille ~25: Du! Så lång som du är, var jag när jag var tolv.



Hi, hi den var kul tycker jag!

Av Maria - 20 maj 2007 10:30

Det var ovant, Axel väckte oss vid kvart i fem. Helt okej tycker jag! Jag känner mig piggare idag, skönt:)


Idag ska det klippas mera gräs. Jag vill åka och hälsa på farmor och Uno, men Per tycker inte han har tid. Vi får väl se när han fått tänka på saken, nä nu ska jag gå och bädda ihop lite sängar och vika lite tvätt!

Av Maria - 19 maj 2007 21:54

För mulle, Axel sov riktigt hyfsat inatt och då blev man ju super trött förståss, men det gick bra ändå att inte vara super engagerad idag. För vi gjorde ju en utflykt och då är det spännande att bara undersöka den nya platsen. Mulle kom och hälsade på barnen också, det var populärt!


Innan vi åkte hem stannade vi och köpte lördagsgodis på ica, jag var väldigt trött när vi kom hem. Gustav sprang till grannpojkarna direkt. Per snickrade klart på soffan på altanen och jag försökte läsa tidningen och vila med Axel, han var kinkig och ville just ingenting. Inte leka, inte sova, inte äta, suck! Det var bara för att en annan känner sig hängig.


Mitt i middagen kom en spekulant och tittade på forden, får väl se vad det blir av det!


När vi avslutat middagen bestämde vi oss hux flux för att åka ner till syrran och Petter och checka läget, gud var de jobbar! Och ju mer man gör desto mer jobb blir det, vi fick kika på husvagnen också. Den har inte varit hemma för så att vi tittat på den, den var fin. Lagom stor! Kvällsfika och i säng med pojkarna, de var trötta så de somnade ganska omgående.

Av Maria - 18 maj 2007 21:23

Har vi haft, men jag är inte pigg idag. Super duper ont i halsen, trött och tung i huvudet. När Axel sov på förmiddagen tvingade jag mig själv att städa nedervåningen eftersom det "bara" dammsugits i en vecka, det var väldigt skönt när det var klart. Gustav har lekt en massa med grannpojkarna idag både ute och inne. På em stämde vi träff med mulle uppe i mullebyn och checkade läget och letade myrstack, men där gick vi bet!


Per ringde han behövde jobba över, suck! en fredag.....så jag gjorde två middagar eftersom jag inte orkade steka pannbiff till Gustav och mig. Det blev vårrullar och nudlar till Gustav och mig och köttfärsen blev en köttfärslimpa som skötte sig själv i ugnen, den kan vi äta imorgon. Lite fredags mys framför teven, masch i säng för Gustav som var vaken före sex imorse. Sedan planerade jag mulle och ringde till syrran och vi pratade ihop oss. Nuuuuuu ska jag i säng och kurera mig med sömn har jag tänkt, undrar vad Axel tänker!

Av Maria - 17 maj 2007 15:27

Axel har hållit låda inatt, mellan 12-4,30 ungefär. Bara sovit små korta stunder och sen satt igång igen. Han är bara lite snorig, så det är väl tänderna som spökar.


Per hade haft en trevlig kväll som avslutades på casinot.


Idag har det inte hänt så mycket, Per har klippt lite gräs. Jag har tvättat och Gustav har lekt med grannpojkarna, Axel långsov på fm(trött förstås,hm). Vi har varit på Pers jobb och hämtat andra bilen våran. Idag blir det kyckling till middag, mitt favoritkött!

Av Maria - 17 maj 2007 15:26

Igår fick jag ett skit bra bud på moppen, kravet var att hämta den idag. Och så måste jag svara att tyvärr jag har ingen reg.skylt ännu! grrrr......imorgon ska jag ringa och morra.

Av Maria - 16 maj 2007 19:53

Axel har sovit sammanlagt 1 timme på hela dagen, han är inte som andra barn när han håller på att bli sjuk. Han börjar bli snorig! Jag känner mig också hängig och orkeslös. Har typ bara handlat, dammsugit och lagat mat idag. Efter middagen gick vi ut med Alfons eftersom Per är ute på nöjen ikväll, han bowlar med kollegorna. Det blev en kortare promenad eftersom jag inte är så piggelin, helt slut känner jag mig. Men så har ju Axel sovit extremt lite och varit gnällig och klängig idag också.


Gräsmattorna är alldels gröna nu och behöver klippas. Får se om det blir en trädgårdsdag imorgon eller inte? Beroende på vårt hälsotillstånd både Per och jag.


Idag har Gustav tappat tumnageln, oh, jag ryser det ser så hemskt ut. Jag får verkligen kämpa med mig själv för att inte visa det, men han verkar inte bry sig och det gör inte ont säger han! Han körde även omkull med cykeln nu på kvällspromisen, han hade haft kul på femårs idag eftersom de hade bak och fram dagen. De hade ätit lunchen på stolarna och suttit på golvet, vissa barn hade byxorna åt fel håll när jag kom och hämtade * hi, hi * . Låter mysigt och busigt!


Idag ska jag ha lite fredag, köpte lite chips och cola idag på affärn´. Tyckte att jag kunde få det när Per är ute och så. Samt att det var jättelänge sedan jag åt chips, min stora passion! Som jag tyvärr inte tål, så jag får räkna med magont sedan. Ska se på greys anatomy och snaska!

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards