Alla inlägg under maj 2007

Av Maria - 26 maj 2007 21:33

Som ställde upp och var mullefröken idag istället för Kristina som var krasslig. Vi hade skoj, pratade insekter gjorde växtvävar och byggde lite på koja. En rolig sak var att vi läste en saga om sexbente Simon, en jordlöpare. Och rätt som det var hittade ett av barnen just en jordlöpare som hade tagit skydd under en ryggsäck. -Nä, men titta nu är Simon här och hälsar på. gissa om det blev fart på barnen då! 


Avslutade lite raskt idag eftersom vi skulle till kyrkan på dop, Niklas kastade sig in i duschen och iväg vi for.

Av Maria - 26 maj 2007 21:22

Blev inget skrivet igår, jag var alldeles för uppriven och trött. Vi avlivade nämligen vår hund igår. Våran älskade, busiga, engelska springer spaniel hane. Winner gost creme´trophe, alias "Alfons". 9,5 år var han trött och sliten, ont i höften. Jobbigt att finnas i en aktiv småbarnsfamiljs dagliga liv när man mest bara är trött och vill sova. Jag saknar honom, min affe paffe. Vi har begravt honom uppe i skogen ovanför vårt hus. Per har lagt stenar så fint, vi funderar på att göra som en liten gravsten. Ja, vi får se vi vet ju iaf att han finns där.


Hoppas att han tycker att han fick en fin sista dag, han fick följa med till farmor/svärmor "åka bil" som han tycker om, han fick en lång promenad framåt em ner till deras sjö och han fick bada i strandkanten. När vi kom hem fick han en stor brakmiddag och sen fick han leka en stund i skogen innan det var slut på detta liv.

Av Maria - 24 maj 2007 21:15

Igår var Freja och Ulrica här hos oss. Kusinerna börjar nu bli lite nyfikna på varann, Axel pussade och klappade på Freja. Och Freja håller på att växa ikapp Axel tror jag!

Av Maria - 24 maj 2007 20:58

Så nu är det fritt fram för alla moppespekulanter.


Idag har jag varit med Gustav på inskolning inför förskoleklasstarten i höst, det gick jättebra. Han fick träffa sin fadder som tog bra hand om honom och en till kamrat. Jag lämnade honom till lunch, sedan blev det en promenad tillbaks för hämtning av honom. Då kom det två skurar men man var väl förberedd, med regnskydd till vagnen, paraply och regnjacka till Gustav (han cyklade, det gjorde vi förresten tillsammans på morgonen han och jag). Mamma var med Axel, de tog en tur ner till centrum. Så Axel har åkt mycket vagn idag, men det älskar han! På em har vi inte gjort så mycket, mejlat moppespekulanter och dammsugit ungefär. Nu ska jag stryka lite kläder till dop på lördag, vi är ju borta på mulle alldeles innan så det gäller att vara ute i tid. Imorgon ska vi ränna, hälsa på farmor och bvc för 8 månaders kontroll.

Av Maria - 23 maj 2007 20:55

Skorna har jag inte köpt idag, men de är Axels och är så söta så. Hatten köpte jag idag, tänkte ha den på dopet om jag vågar! Jag gillar hattar :) 

Av Maria - 23 maj 2007 18:00

Efter att vi lämnat Gustav på femårs imorse åkte jag upp på jobbet mitt och lämnade tillbaks mulleutstyrseln, hängde upp svansen som jag tvättat på tork! Roligt att se alla kottar, men träffade endast två av alla mina kollegor. Men det var roligt tt se dem ändå!


Axel och jag drog vidare in mot stanm vi gick på apoteket och köpte vitaminer till mig, clas för en vattenkokare. Sedan butiken för mammas morsdagspresent, hm för inköp av hatten (jag provade igår och köpte den inte och ångrade mig när jag kom hem sedan). Sedan leksaksaffärn för en present till en nyligen sexåring, det blev såna där magnet tjoffsan. Sedan en second hand affär med jättefina barnkläder, köpte två byxor en skjorttröja och en body till Axel. Hem för lunch, Axel åt en hel burk idag!


Mamma ringde för hon kunde hämta upp Gustav, hon lämnade av Freja och Ulrica först, frejis var hungrig. Axel blev glad i sin lilla kusin idag för hon fick tre stora pussar, laddar upp bilder sen så att du får se storleksskillnaden. Freja åt och vi drack kaffe, Ulrica och mamma lånade en varsin kavaj till dopet på lördag.


Sen började strulet, vi skulle cykla till affärn pojkarna och jag. Men då var det dåligt med luft i däcken, så skulle jag pumpa och då lossnade munstycket och jag fick inte dit det igen. Så hux flux rusade klockan iväg så det blev bilen. Så det blev snabb middag idag pasta + pastasås på färdiggrillad kyckling.


Åh, just jag! Jippi skylten kom till moppen idag. Tjoho tjoho jag kan köra den nu! 

Av Maria - 22 maj 2007 22:02

Studievägledaren ringde, kände att jag måsta koncentrera mig på vad hon sa. Ja, jag blev inte klokare om vi säger så. Ja, ja vi tar hösten nu som den kommer.


Iaf var mammas inköp fina och praktiska. Vi drack en kopp kaffe, fick Axel att somna och sen for hon hem. Jag hann ladda tvättmaskinen och diskamaskinen sen vaknade han, bara en 40 minuters. Det blir en tidig kväll för herr Axel. Imorgon ska jag nog på stan igen, tänkte fixa morsdagspresent. Passar nog på och hälsar på och lämnar igen mulleutstyrseln till jobbet på vägen.


Det har varit tevekväll för mig ugly betty och house, däremellan (under reklamen du vet) har jag slagit in Frejas dop-paket. Nu har jag bara kortet kvar.


Två taipei sen väntar duschen....

Av Maria - 22 maj 2007 16:25

Och hör och häpna han gick dit piratkläd med mustasch och svärd, imponerande. Det gjorde en liten mamma glad, hon som är en sån teaterapa!


Mamma ringde och bums så var vi på väg till stan, hon hade inget att ha på sig till dopet och hittade inget i min garderob heller. Snabblunch och iväg, inget på kappahl, inget på hm, inget på fanny. Jag handlade nog mest som inget skulle ha, kort till dopet och min lyxcreme´från body shop. Mamma skjutsar mig att hämta Gustav och dropar av oss. Hon åker ner på vårt centrum och ringer efter en liten stund, gjorde du kaffe till en? Tillbaks till oss och visade sina inköp.

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards