Alla inlägg under april 2007

Av Maria - 6 april 2007 20:27

Hur ska man sammanfatta denna dag...seg till morgonen då Axel ville ha mat kl. fyra imorse och sedan klockan halv sju igen. Fick sms från syrran då vi satt vid frukostbordet hon var redan på G. diskade och dammsög efter frukost och hux flux stod syrran i hallen. Skyndade mig att borsta tänderna och kamma håret lite, vi skulle ju bara till skogen. Pussade på minstingen och tog med mig storingen till skogen, vi fick gå en bra bit för att hitta en plats som vi var nöjd med. Men den är jättemysig, allt finns utom en myrstack. till och med en dyngpöl:)Åt lunch, planerade lite och tog sedan en promenad så att syrran fick vagna lite. Vi fick med oss Gustav och ena grannpojken, och tänk när inte G fick leka i lekparken blev han SÅ trött i benen och ville gå hem....Gustav ville skutta med kaninen och då passade jag på att göra dagens duktiga, jag klippte klorna på han.Per gjorde middag och sedan gick hela familjen upp på övervåningen för att sätta upp lite tavlor och gardinstången i vårt nya sovrum, Efter det blev det ishockey på teven och bara en liten stund senare ville Axel ha gröt och gå och sova.Jag har nu suttit och författat ett välkomstbrev till de anmälda mullebarnen, ska skicka det till syrran för påseende.

Av Maria - 5 april 2007 07:01

Jag är uppe nu för jag är så uppspelt så att jag inte kan sova:)Närå, det blåser så fasligt har svårt att sova då, och Axel har varit storpojke i natt väckte mig strax före halv sju och ville ha mat. Det var alldeles innan klockan skulle ringa det, Gustav ska på femårs sista dagen innan påsklovet och han ska på mimfestival. Han ville inte vara påskgubbe i år:(Näpp nu ska jag gå ner och koka gröt, innan pöjkan´ vaknar.

Av Maria - 4 april 2007 20:42

Från början planerade vi bara ett besök på bibloiteket med tillhörande promenad, men helt plötsligt fick jag för mig att jag vill på ikea NU, IDAG! Ringde min man - okej då, för sin skull då! Ringde min mamma - skulle du sola idag? Då kanske du kan passa mina pojkar så att jag får åka och påskhandla, vi ska nämligen på ikea sedan och har ingen lust att trängas i affären imorgon. - Javisst, men jag har en bättre ide´, du påskhandlar och sedan åker du ut till ikea ensam med Per. Så att ni får lite egen tid, äta i lugn och ro osv. Vilken supermamma man har, den kvinnan går inte av för hackor hon inte. Super duper snäll är min älskade mamma. Min mans min var obetalbar, han blev så förvånad när "bara jag" stod utanför ingången. Så shoppade vi loss till vårt nya sovrum, lampor, tavlor, krokar, garderobsinredning, en ny byrå, en omgång nytt sänglinne. Ja, det var nog allt. Så nu har min guldgosse lite att skruva ihop och fixa med, sånt älskar han:)Tre nya barn till vår mullegrupp har tillkommit idag, så nu har vi sju barn anmälda. Snart är det dax, kul men lite nervöst också!Nu ska jag gå och titta på grey´s anatomy och käka lite vindruvor tror jag! Hinner jag en taipei omgång, jag tror det!

Av Maria - 3 april 2007 15:37

På mitt jobb idag, innnan åkte jag runt till några förskolor och la i anslag till mulle i deras postlådor. Var meningen att jag skulle träffa min chef på jobbet så att jag fick reda på min nya lön, men hon kom aldrig:(Det var väldans roligt att träffa kollegorna, längtar efter dom och barnen ibland. Att var hemma med liten är ju ganska enformigt ibland, men jag klagar inte för det är en stor förmån att få vara hemma med sitt barn. Men man hamnar i de stereotypiska könsrollerna, som det känns nu gör jag allt som har med hushållet att göra och det är iaf inte mina favorit sysslor. Därför var det skönt att träffa sina kollegor så att man blir påmind om att jag har ju andra uppgifter här i livet också.Axel och jag lunchade när vi kom hem och sedan tog vi på nya promenadskorna och klädde på bebben och hämtade storebror, blåsigt men skönt att röra på fläsket!Nu har jag vikt ihop den förbannade tvätten och tänker belöna mig med två taipei innan det är dax för matlagning, korv, potatis och morotsstuvning idag. Gustav är hos grannarna och leker och Axel åker gåstol. Taipei here I come:)

Av Maria - 2 april 2007 18:36

Inte rikigt sant, har som vanligt städat och tvättat. Femårs hade byt dag så Gustav var där idag och min mamma hämtade honom, det var snällt! Så halva em fikade vi och umgicks bara. Axel ska nog få en till tand för det är gnälligt värre och han ser svullen ut brevvid den tand som nyss kommit upp. Håller på att plocka ihop diverse vinteratterialjer och tvättar en del kläder, nä, nu måste jag sluta Axel vill ha sin kvällsgröt och i säng.

Av Maria - 1 april 2007 21:04

Det var så varmt ute så vi gick runt kvarteret och till en lekpark och lekte lite efter middagen. Jag hade Axel i bärsjalen han följde bilarna med stort intresse, väl hemkommen var det bara att kvällsfika och bada och duscha pojkarna mina.Nu har jag beställt lite kläder på nätet till Per som ska resa till Saltzburg snart och Gustav behövde en vårjacka, enkelt snabbt och bekvämt kommer i slutet av vecka 14 men det blir nog efter påsken tror jag eftersom veckan är kort. Skönt med kort arbetsvecka tycker både jag och Per, allt är lättare när man hjälps åt. Under påskhelgen ska vi såga ner ett stort päronträd på tomten *snyft, snyft*, det är i vägen för grävningen efter påsk.

Av Maria - 1 april 2007 14:49

Känner mig seg, seg som kola. Blir ingenting gjort idag, Gustav är feberfri iaf, Axel ligger och sover på altanen och Per har åkt och handlat. Jag har spelat taipei men nu ska jag gå ner och lägga i tvätt och sen göra lite kaffe tror jag. Blir ingen sväng till skogen inte på humör för det.Mulet idag men varmt ändå. Nu fattas bara taklist i vårt nya sovrum, ska bli kul att inreda. Men jag längtar efter att inreda altanen också, eftersom vi inte har någon mysavdelning där ännu. Mycket roligt att se fram emot, men måste nog invänta lite pengar eftersom vi ska gräva avloppet efter påsk också. Money money money must be funny in a rich girls life......någon som har lite att skänka....

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards