Alla inlägg under april 2007

Av Maria - 12 april 2007 20:32

Sorterade och la allt på plats i den nya garderoben, jag börjar se ett slut nu på garderobs städningen och jag förstår att du som läser min blogg är less på att läsa om allt mitt stök. Men faktiskt så har jag leksaksgarderoben och linnegareroben kvar, ha!Imorgon ska vi flytta sängen till vårt nya sovrum.Det var fm det, efter lunch åkte vi upp på mitt jobb och hämtade mulledockan jag fått lov att låna. glömde syrrans skiva, det var väl ingen som trodde att jag skulle komma ihåg den. Kanske när jag lämnar tillbaks dockan då. Jag lovade ungarna på jobbet glass nästa gång jag ska komma och hälsa på:)Nästa stopp ica, nästan slut på blöjor hemma passade på att handla lite go´fika till mulle på lördag.Axel somnade i bilen på väg hem som vanligt, lyfte över honom till vagnen och så satte stora projektet "byta bilbarnstol" igång! Det gick hyfsat bra!Gustav lekte i sandlådan och lekstugan under tiden, han tog och lyfte ut alla möbler som vanligt för han skulle minsann storstäda:)När Axel vaknat var det dax att gå in och steka pannkakor och värma en burk soppa = dagens middag.Efter middagen for Gustav och jag till ica igen för att hämta ut ett paket (det var datakrångel tidigare på dagen) och sen for vi till skogen för att övningsgå till vårt mulleställe, vi hade hunden med så klart!Nu ska jag taipeia för första gången idag, igår fick jag inte ut den skam den som ger sig!!!

Av Maria - 12 april 2007 20:27

Tänk om tvättmaskinen inte fanns, fy vilket helve....det skulle vara. Det är ju trots allt "vanligast" att det är den femina varianten i amiljen som sköter tvätten. Tänk vilket arbete kvinnor gjorde förr innan tvättmaskinen fanns.Jag brukar tacka den övre makten ibland att jag lever här och nu. Så tänkte jag också när Gustav skulle födas, det var ju en ganska besvärlig förlossning. Och hade det varit för hundra år sedan då hade både jag och Gustav dött under den förlosningen. Och så tvättmaskinen då, tack tack du som uppfann tvättmaskinen.

Av Maria - 11 april 2007 21:57

Fy, jag är verkligen på röj humör. Har gjort klar min garderob, rensat den i hallen nere. Tvätta två maskiner och lyssnat på blåsten idag!Per har förhandlat med sin chef idag för provanställningen går snart ut, de var så oense om lönen att Per sa att han ville pröva ett halvår till. Han är iaf fast anställd nu och med en mindre löneförhöjning än han tänkt sig, han var skit sur när han kom hem. Så till kvällskaffet tröstade vi oss med bullar :)Vi har fortfarande inte flyttat in i vårt nya sovrum, det är hela tiden något ivägen tid, trötthet, ishockey, gnälliga pojkar you name it!Gjorde ett röj uppe på vinden nu ikväll också, sorterade kläder efter Gustav som Axel ska ha längre fram så nu finns allt i lådor med rätt storlek. Det måste vara dagens duktiga! Jag sa ju att jag är på världens rens humör!!Har tittat på Grey´s anatomy och ska nu hoppa i duschen och sen i säng. Fast bara en taipei först, jag har inte fått ut någon idag!!

Av Maria - 10 april 2007 20:59

Ont i ryggen och trött, hum. Promenade igår kväll kanske tog hårdare än tänkt, ganska effektiv idag då Axel sov fm-luren iaf. Gustav gick ut och lekte på gården, så jag började stöka runt i garderoberna. Fick klart i byrån och Pers gamla garderob blev tom, nästan i min=Axel hann vakna. Efter lunch ville jag gå på promenad men inte G, så det blev bilen för jag var tvungen att få iväg välkomstbreven. Kuverten tog slut så det blev en handling på ica också lite mjölk och juice med. Eftersom det blev bilen passade jag på att få med tre säckar med kläder till uff-lådan, det måste vara dagens duktiga det. La över Axel i vagnen när vi kom hem, han hann somna innan vi kom hem. Fyllde på vatten och hö hos kaninen och bar in de sista vintergrejorna i boden uppe vid skogen. Efter middagen blev jag trött så kvällen har ägnats åt teven och boken, den är nu utläst så jag måste hitta något nytt att läsa.

Av Maria - 9 april 2007 20:28

Vi bjöd på lunch, det var länge sedan vi sågs. Allt var bra med dem men de hade hemlängtan, de bor ju så underbart fint nere vid en sjö. De saknade tystnaden.När de for hemåt så packade vi ihop oss och for till min mamma och pappa på påskmiddag, vi kom ganska tidigt så Axel sov ute i vagen i två timmar och vi andra solade oss på altanen. Runt tre kom min syster och Petter, syrran och jag gick in för att plasta några djurbilder till mulle. Och mata lille Axel. Så kom då äntligen brorsan med familj så att vi fick se hur lilla, lilla Freja har växt. Det var länge sedan jag träffade Ulricas pojkar också, det var roligt att se dom.Så åt vi middag, förätt pain riche med olika röror. Det var tonfiskröra, skinkröra och räkröra. Huvudrätten var kycklingfile´ med jasminris och currysås. Och till efterrätt två olika sorters tårta, mamma hade gjort en gräddtårta och jag en prinssess. Mamma hade tänkt att pojkarna skulle göra kycklingar i marsipan, men icke de ville hellre vara ute och köra och åka fyrhjuling med brorsorna och morfar/farfar. På mammas tårta gjorde syrran och jag små gula kycklingar med orange näbb och ögon, mamma rullade små ägg. Till min tårta gjorde jag en stor djävulskyckling med snopp. Gissa om pojkarna skrattade gott åt det! Observera att snoppen inte var min ide´utan min mammas så hon fick göra den också:)Pojkarna fick kvällsfika och isäng och jag tog hunden och gick en promenad runt sjön, det var lite halt och isigt. Dröjer ett tag innan man kan gå där med barnvagn igen.

Av Maria - 8 april 2007 15:28

Tror jag, vi har gjort klar vår garderob och ikväll ska vi flytta vår säng till det nya sovrummet, jippi! Det är så roligt när det händer något nytt.For ut på Pers jobb och tvättade bilen, köpte en sak på ikea till vår nya taklampa vi glömde sist, påskpresent till min mammma på k-rauta, blommor till farmor på Plantagen och ett lottpaket till Uno i present som fyllt år.Nu är vi hos svärmor och Uno där vi ska få påskmiddag, somliga har tur:)

Av Maria - 7 april 2007 15:23

Blåsvädret vi gick i en timme, Gustav cyklade och Axel sussade sött i vagnen. Axels andra tand är definitivt på gång, imorgon kan man nog se den också.Planerade lite till mulle på fm, letade en avslutningsramsa. Det slutade med att jag hittade på en egen. Nu ska jag gå ner och dricka en kopp kaffe innan vi ska börja med påskmaten, det blir ett litet påskbord på tu man hand. Imorgon ska vi till farmor och Uno på middag.

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards