Alla inlägg under april 2007

Av Maria - 24 april 2007 21:33

Massa flängande idag. Och jag har gjort något o.....fint idag, knäppt kort på en dopklänning i affären för min svärmor ska sy en sådan till kusin Freja. Den är så fin:)


Det var dock en lugn morron då pojkarna sov länge i morse eftersom de båda var vaken vid fem, men jag lyckades få dem att somna om. Efter att Axel sovit fm lur for vi till affären och gjorde det o....fina. Vi åt lunch på mcdonald´s och Gustav träffade en dagiskompis där, snabb kopp kaffe hemma sedan hårklipp för Gustav. Det blev en sommarklippning nu, jättefin blev han! På torsdag är det min tur och jag längtar nu.


Sedan skjutsade vi hem farmor och då fick vi middag där, jag gick ut med Affe och sedan for vi hem. Per ringde han var på bompa, bompa med tyrolerhatt och lederhosen. Han var lite trött sa han, då han var ute till halv fyra imorse. Så jag är rädd för att skogsmannen har rätt i sin kommentar om konferensresa.


Åter igen tack käre sväremor för hjälpen med barnen och hunden, vad gjorde jag utan dig. Puss kram sov gott!

Av Maria - 23 april 2007 21:29

Anyway.


Svärmor kom med bussen, vi fikade lite och sedan blev Axel trött och lilleman tog och sov länge i sin vagn. Vi satt mest ute i solen och tittade på Gustav när han lekte. Gustav ja´, jag tror att hans hand börjar bli bra nu för hu vilket humör han har varit på idag. Inte snäll med sin mamma och inte sin farmor heller. Kom mig iaf för att beställa klipptid till mig själv och Gustav. Kompletteringshandling idag, mjölken var slut! Prövade ett nytt lax recept till middag, med rose´peppar. Det blev gott speciellt med farmors romröra till. När pojkarna var nattade tog jag med hunden på en promenad runt sjön, ljuvligt väder:) En arbetskamrat ringde ikväll och vi snackade om fredagen, då vi ska fira en annan arbetskamrat. Så jag ska ut på vift själv jag på fredag....det var ett tag sedan. Men jag ska köra. 

Av Maria - 23 april 2007 10:52

Han från vattenverket alltså, Per bröt ju bort plomben när vi grävde. Så nu är vi ny plombade igen.


Svårt att somna igår naturligtvis när mannen är borta, började läsa en bok (så klart) så klockan blev sent fast jag var så trött. På morgonsidan var båda pojkarna i sängen hos mej så klart, mys pys!


Min äldste satt och sjöng förut - mitt hjärtas vän, mitt hjärtas vän. Så jag kunde inte låta bli att retas - är det jag det? - va, nä Axel så klart, svarade han. Visst är det gulligt!


Nu sover yngsten förmiddagslur så jag ska gå och sy lite på mina "kära" gardiner *pust suck och stön*.


Efter lunch kommer svärmor, hon ska sova hos oss i natt. Jag är ju grymt bortskämd eller bortklemad med så snäll svärmor, jag vet!


Iaf ska jag göra ett tillägg angående min mans tur att vara gift med mig, jag är ju grymt lycklig jag också som lyckats snärja honom *hi,hi*. Jag dyrkar honom, är väldigt kär i han fortfarande efter alla dessa år. Vi har varit gift i sju år, förlovade i  13 år och tillsammans i nja, törs jag säga det 16 år. Suck, tiden går så fort när man har roligt :)

Av Maria - 22 april 2007 20:50

Axel kämpar hårt med att ta sig framåt nu. Just idag har han kommit på att han kan ta sig fram genom att göra typ som när man gör masken eller larven i breakdance om du förstår vad jag menar då!! Han drar sig även framåt på armbågarna, aj skulle jag tycka att det kändes!


Ha, ha det är roligt vet du att min mamma har värsta komplex för sina armbågar. Konstigt man brukar ju vanligtvis ha komplex för något mer framträdande. Hon skäms även för sina olika stora öron, de är verkligen väldigt olika stora!


Jag har komplex över min stora näsa och näshålen, jag tycker att man kan se rakt in i hjärnan på mig genom dessa. Jag har ganska ful haka också, en fetknöl på den liksom, skulle jag göra någon operation skulle det definitivt bli näsa mindre och haka mindre. Undra om mamma skulle fixa sina armbågar eller öronen ha, ha, ha

-Jaha, och vad kan jag hjälpa dig med?

-Jo, kan du göra nya armbågar och öron på mig.


Oops, nu är klockan nio. Dax att avsluta allt annat man håller på med, jag har ju inte taipeiat ännu heller.

Av Maria - 22 april 2007 20:42

Det har iaf känts som det, jag har städat och tvättat. Det behövdes verkligen, har inte varit så mycket städande veckan som var. Har bråkat med gardinerna idag, de som är på väg upp i vårt sovrum. De blir olika längd allihopa, men nu är jag så jä...la less så nu skiter jag i det rent ut sagt.


Gustav har lekt med grannpojkarna hela dagen, det har gått bra med handen. Den börjar bli gul nu, men svullnaden går ner yttepytte långsamt tycker jag och han vill inte vinkla handleden heller?? Ja, vi får väl se vart det barkar hän´.


Skulle gå runt sjön idag, men Gustav var och lekte så klockan rann iväg, det blev bara runt kvarteret. Per ringde vid 19,30 då hade han precis checkat in på hotellet. Två rum och fint badrum och stor dubbelsäng, suck! Lyckans ost han är. Dessutom har han varit gift med mig i precis sju år idag, lyckans ost han är:)

Av Maria - 21 april 2007 20:55

Fick inte jag och mina arbetskamrater men det fick Per och hans kollegor. Hipp hipp hurra för dem, men det var lite för lite för att dela på. Det blev något på 8000, så de ska nog satsat inom spelbolaget! Men iaf en himla tur!!

Av Maria - 21 april 2007 20:43

Mulle dax, blåsigt värre men det var sol iaf. Idag hade vi planerat in att bygga en fågelholk och göra en växtväv. Fågelholken var alltså förberedd sågad och klar vi skulle bara spika ihop den. Men det tog tid det vi hann inte klart, växtväven blev klar men taket fattades på holken. Det gick så där för Gustav på mulle, han ramlade en gång och stötte mot ett barn en gång och blev så klart ledsen då. Sen var han trött när vi kom hem och i behov av en alvedon.


Födelsedags kalas hemma hos morfar och mormor idag samt även Kristina då. Jag tror att båda blev nöjda med sina presenter, pappa fick presentkort på ticket. Vi hoppas att de kanske ska kunna komma iväg utomlands någongång inom en tre årsperiod! Det var iaf roligt att träffas igen fast det inte var så länge sedan påsk, freja växer som bara den nu hon håller på att växa om sig också tycker jag!


Stannade och handlade veckans mat på hemvägen också, jag blir ju gräsänka i några dar och då är det skönt att ha något avklarat inför veckan. Som småbarns förälder är det mycket bärande och konkande på något vis. Tvätt, barn, matkassar, barnvagnar you name it!


Gustav hann se lite av disneydags och äta lite lördagsgodis, jag sitter och smaskar nu. Pojkarna sover och Per har packat klart, så nu hade jag tänkt göra en taipei tills den går ut för jag har inte spelat på hela veckan tror jag.

Av Maria - 20 april 2007 21:50

Kan inte hämtas ut förrn´ till veckan, då han var på semester. Men det gör inte mej något speciellt eftersom Per ändå är bortrest till veckan kommer inte hem förrän på onsdag åker nu på söndag (på våran bröllopsdag.. hrmf). Han den lilla lyllon åker till Saltzburg på konferens och mässa. Iaf behöver jag hans hjälp för att få hem den.

Idag kom vi äntligen iväg på biblo iaf och jag betalade för gasolen och surrade lite med våra gamla kompisar Anders och Lena, det blev mest prat om barnen som vanligt.

Farmor hade gjort go lunch som vanligt, plättar till Gustav och skinkpaj till oss vuxna. Och så hade hon bakat bullar mmmmm. vad gott.

Efter middagen tittade jag på reprisen av Ugly Betty ( vi var ju på akuten, eller på väg till akuten när det sändes i tisdags), Gustav och jag gjorde en deal. Han fick se på amigo kl. sju och jag fick se på Betty kl.sex Mitt i ringde Hasse, ville veta när vi skulle skrapa lotterna vi köpt för pengar vi vunnit på ishockey. Och då visar det sig att Marianne också skulle ut och gå precis som jag planerade, så då gick vi tillsammans en härlig sväng i skogen. Lite blåsigt, men vi hade lagom takt så att vi höll oss varma. När vi kom hem till oss skrapade vi triss och vi vann allihopa, tjejerna 50 kr och grabbarna 25 kr. Tjejer är bäst ingen protest, så nu måste vi göra om samma sak nästa fredag.

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards