Alla inlägg under februari 2007

Av Maria - 16 februari 2007 21:29

Är iaf att min kontaktperson på Friluftsfrämjandet hörde av sig på mejlen, och sa att det var helt okej för syrran och mej att ha en mullegrupp under våren. Det ska bli så kul att planera och ordna inför det, jag tror inte att det blir några problem att få barn till gruppen. Det är ju så bra att lära sig vara i skog och mark när man är liten!

Av Maria - 16 februari 2007 20:48

Det var väl inte riktigt meningen, men dagen igår vet jag inte vart den tog vägen. Vi klev upp tidigt för G. skulle med bussen in till stan för drama. Och sen när A. och jag komehem ficka han sin frukost och så kom mormor hipp som happ. Hon hade kjutsat Niklas på en skidtur och sedan skulle hon skjutsa tillbaka honom till skolan, så det var ingen ide´ för henne att åka hem utan hon kom till oss istället.Vi drack lite kaffe och pratade.Lunch och sedan var det bara att åka och hämta G. men innan det postade vi ett brev och lämnade lite papper på pappersinsamlingen, "dagens duktiga"!När Per kom hem hade han en stor påse med sig från stadium, äntligen hade han varit och köpt sina efterlängtade långfärdsskridskor, på rea dessutom. Ekonomiskt av honom.

Av Maria - 14 februari 2007 20:25

Jag har ont i huvuvdet idag, känns som om det är min tur att bli riktigt förkyld nu. Det killas och retas i halsen, och lite snuvig.Svärmor kom tidigt i morse och åt frukost med oss, hon ville att vi skulle ta en promenad ner på byn. Men jag sa att vi nog inte var upplagd för det idag, vi blev kvar inne och satt och pratade om ditten och datten. Gustav och farmor målade, Axel åkte rally med sin fyrhjuling(gåstolen) och jag tittade på.Jag bjöd på spenatplättar med sylt och råkostsallad till lunch, det var gott. Och efter maten smakade vi på gele´hjärtanen G och jag köpt på affären.Idag dukade jag lite fint med servetter och lagade mat i min hjärtegryta (eller rättare sagt vår, det är en bröllopspresent från min kompis Sara). Jag fick tulipaner av min äskling och han fick skraplotter av mig, han vann.....20 kronor!Min man var på banken idag och pratade pensioner , så nu ska här sparas. Jag har ju bara typ 32-35 år kvar att jobba, så det gäller att börja i tid. Lite otajmat bara att börja spara när man är småbarnsförälder och det ekar i plånboken ändå, men Per avslutade ett fondsparande han hade och tog pengarna därifrån till pensionssparandet så det ska väl gå jämnt upp. Förutom att man inte kan "låna" pengar från pensionssparkontot då!Usch pengar är inte kul, eller förresten det är väldigt kul. När det finns mycket av det!

Av Maria - 13 februari 2007 21:00

till friluftsfrämjandet. Jag planerar att ha en mullegrupp till våren tillsammans med min syster, så jag håller på och hör mig för hur jag ska gå till väga. Eftersom jag bara haft mulle inom förskolan tidigare, det ska bli jättekul att ha något att planera och ordna inför. Och släppa lite grann på hemmamamma rollen.

Av Maria - 13 februari 2007 20:53

med min kompis nere i svedala via msn, det var kul för vi har inte hörts sedan hon var här hos mig i början av januari. Hon har börjat för fullt med vallningsträning av hunden Gizmo, det tycker jag är bra. Då får hon nya kompisar och blir syselsatt på helgerna också, hon bor därnere alldeles själv. Med släkt och vänner kvar här, det kan inte vara lätt alla gånger. Komemr ihåg när jag drabbades av hemlängtan åh, det grövsta. Det tog två månader sedan bar flyttlasset hemåt, och då hade jag ändå Per! I 4,5 är stod jag ut i Stockholm, sen ville jag hem till snön. Snöklädda granar, ingenting kan ersätta den synen.

Av Maria - 13 februari 2007 11:39

nästan iaf, Axel och jag gick och la oss igen efter frukosten, mysigt!Mormor skjutsade Gustav till femårs, han har haft växtvärk i ena benet inatt. Och mormor skulle ta en tvådagarstripp till Ljusdal.Nu ska jag göra lunch, vad nu det ska bli då Per åt upp den igår kväll, han kom upp och sa - mumsigt det här och åt på min tortilla med kyckling. Jag tror att hans bantning går lite dåligt, men ändå hade han gått ner ett halvt kilo och jag hade gått upp ett halvt kilo vid invägningen i söndags. Jag bantar ju för visso inte, för det får man inte när man ammar. Jag stöttar ju Per genom att inte äta kaffebröd på veckodagarna, och det var tacken det, gått upp istället för ner!

Av Maria - 12 februari 2007 15:55

Men det var lite tråkigt idag eftersom det inte spelades någon musik. Men G. tyckte det var kul, han hade ingen särskild lust att åka hem!Mormor passade Axel hemma idag eftersom han fortfarande är snuvig, men han är helt klart piggare. De hade legat och sovit på storsängen tillsammans, när vi sportade! Mysigt värre:)Gustav och jag veckohandlade innan vi for hem och gjorde lunch till mommen, tortilla med kyckling. Sedan skyndade hon hem till sotaren. Farmor ringde när det var dax för Axel att äta, han var väldigt hungrig och blev arg som ett bi när inte maten stod på bordet. Men lyckades höra att hon kommer till oss på onsdag, då får Gustav vara ledig. Han har ju "typ" varit på förskolan idag och torsdag vill han nog gå för då är det drama på en skola inne i stan.Nä, nu ska jag koka pärer till älgsteken vi ska äta idag, den blev ju aldrig klar igår! Så det blev fiskpinnar till söndagsmiddag och älgstek till måndagsmiddag.

Av Maria - 11 februari 2007 11:49

När Axel leker med sitt babygym, eller rättare sagt kusinerna Niclas, Jimmy och Fredriks gym. Han älskar gymmet, han leker verkligen med hela gymmet. Snurrar grejerna på sidan och äter på benen, de senaste är att han sparkar på grejerna med fötterna. Eller håller emot med fötterna så att han kan fånga lättare med händerna, så gulligt så.

Presentation

Omröstning

Är du lycklig?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards